Precision tool bug
#1
Bug 
Title of Bug: Precision tool bug


Description: The precision isn't working as it worked before. When selecting the tool you would've a whole menu (Picture 1). When using the tool now, the whole menu is missing (Picture 2). When you have joined the server for the first time it also prints an error message.

Picture 1 = https://i.imgur.com/LVrPuWR.png
Picture 2 = https://i.imgur.com/NTerZwj.png



Evidence:



Code:
[ERROR] addons/precision/lua/weapons/gmod_tool/stools/precision.lua:1345: attempt to call method 'GetInfoNum' (a nil value)
  1. AddDefControls - addons/precision/lua/weapons/gmod_tool/stools/precision.lua:1345
   2. func - addons/precision/lua/weapons/gmod_tool/stools/precision.lua:1789
    3. FillViaFunction - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/controlpanel.lua:100
     4. FillViaTable - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/controlpanel.lua:89
      5. ActivateTool - lua/includes/modules/spawnmenu.lua:287
       6. unknown - gamemodes/sandbox/gamemode/spawnmenu/toolpanel.lua:132
#2
precision_defaultrestore in console fixes this Smile

[Image: source.gif]
#3
(12-03-2019, 01:29 PM)Forgee Wrote: precision_defaultrestore in console fixes this Smile

Will try that out once I am online.

[Image: NkvEySV.png]

#4
(12-03-2019, 01:29 PM)Forgee Wrote: precision_defaultrestore in console fixes this Smile
This was working, thanks.
[Image: generalweed2.png]
#5
This bug should no longer persist and console command "precision_defaultrestore" can fix this.

Closed.
Regards,
Edned

[Image: get.php?s=STEAM_0:0:51199704&b=10]
+Rep


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)